Behangen / Glasvlies / Renovlies

Behand en Glasvlies behang | MBrugman Schilderwerken

Hebt u scheuren in uw muren die steeds terugkomen? Glasweefselbehang biedt uitkomst. Het behang verbergt de scheuren en kan in iedere gewenste kleur overschilderd worden. Dit type behang is daarbij in verschillende dessins (tekeningen / structuren) verkrijgbaar. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Een behang uitkiezen is erg persoonlijk. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden dat er altijd wel een behang is dat bij u persoonlijkheid en woning past. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Bijvoorbeeld door de vele kleur-, materiaal- en dessin mogelijkheden? De behangers van MBrugman Schilderwerken adviseren u graag over welke behangsoort het beste past bij de ondergrond en stijl van uw woning of bedrijf. Neem vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken.

Behang op de juiste wijze aanbrengen is een vak apart. Strak, strakker, strakst – zo wilt u het, natuurlijk het liefst zien. Bloem-, streep- of fotobehang. De behangexperts van MBrugman Schilderwerken zorgen altijd voor een naadloos resultaat en laten uw woning natuurlijk ook weer netjes achter. Wij willen immers dat u zo min mogelijk overlast ervaart tijdens en na onze werkzaamheden.